Munkahelyi jóga / céges jóga

Miért hasznos a munkahelyi jógaóra?

Magyarországon is egyre több az olyan munkahely, ahol biztosítanak a munkavállalóknak mentális és fizikai feltöltődési lehetőséget, aminek egyik lehetősége a céges jógaóra. Ha a munkahelyen kellemes, nyugodt légkör van, a dolgozók rendszeresen tudják oldani a stresszt, az a teljesítményre is pozitív hatással van. A legkedvezőbb megoldás a dolgozók számára az, ha a munkahelyükre szervezik ezeket a programokat. A jóga pedig egy nagyon jó választás, hiszen test és szellem egyaránt felfrissül tőle.

Sokan munka előtt / után, vagy ebédidőben ugranak be egy jógastúdióba feltöltődni, de ennél sokkal kényelmesebb és időtakarékosabb, ha nem kell egy másik helyszínre zarándokolni. Az irodajóga további előnye, hogy ismerős és nagyjából fix társaságban hatékonyabban és oldottabban lehet gyakorolni, fejlődni, és az sem utolsó szempont, hogy így azok is kipróbálhatják a jógát, akik egyébként nem jutnának el egy jógastúdióba. És aki egyszer kipróbálja, az jó eséllyel ottragad, mert a pozitív hatások már az első óra után érezhetők.

Ma már szinte nincs olyan ember, aki ne töltene hosszú órákat széken ülve, és / vagy számítógépet nézve. Ennek az életmódnak a káros hatásait pedig kompenzálni kell, mert ennek hiányában előbb-utóbb mindenkit utolérnek az ehhez kapcsolható fizikai problémák nyak- és derékfájás, hátfájás, porckorongsérv, ízületi fájdalmak formájában.

Mindenkinek van valamennyi stressz az életében, és ezzel is kezdeni kell valamit, mert az egészségünk látja kárát, ha feldolgozatlanul hagyjuk a napi szinten felgyülemlett feszültséget. A munkahelyi jóga mindenki számára végrehajtható fizikai gyakorlatokat és egyszerű relaxációs, meditációs gyakorlatokat tartalmaz, ami fejleszti a testi-lelki egyensúlyt.  Rendszeres, heti gyakorlással pedig mindenki megtapasztalhatja az egyéni fejlődés örömét.

Időtartam: 60 – 90 perc, megegyezés szerint.

Az ár az időtartamtól és létszámtól függően 15-22 000 Ft / alkalom.

Kapcsolat: